Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  mandag 22. okt
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Vår redaksjon

VIKTIG: Vi i håndballitrondheim.no får ofte tilbakemeldinger om at vi bør dekke forskjellige kamper og turneringer. Siden vi driver denne siden 100% på dugnad og er få medarbeidere, har vi ikke kapasitet til å få med oss alt som skjer i håndball-Trondheim.

MEN: Dersom du skriver en tekst om en kamp, spiller eller turnering, så er det store sjanser for at den kommer med på siden. Send denne til handball@handballitrondheim.no. De som måtte ha lyst til å skrive for oss mer permanent er selvsagt også velkommen til å ta kontakt.

Emil Aa. Holden

Emil var et av håndballtalentene med tittelen ung og lovende, men som nå bare er lovende. Han måtte legge ballen på hylla da skadene begynte å plage han, men forble i håndballmiljøet som trener. Han har også vært en av de sortkledde, men innså raskt at dobbeltmoralen av han som dommer ble for innlysende. Er sammen med Jon AK initiativtaker til HiT og kommer til å være med på "laget" så lenge det ikke krasjer med jobben som bussjåfør for TT.

Jon AK
Jon AK er initiativtaker bak håndballitrondheim.no og lever for håndball. Utdannet idrettstrener og engasjert som få, blir han som trener raskt bedt om å holde seg av bana av dommerene. Som organisator har han stått bak både større idrettsturneringer og konserter med tusenvis av tilskuere.


Marianne Riksheim
Marianne har vært student i Trondheim og tok iniativet til å følge studenthåndballen i byen. Hun har nå flyttet til Oslo og følger kamper Trondheimslagene måtte ha på østlandet.
Kent Terje Stegavik
Kent Terje, Kentos på folkemunnet.


Knut Arild Maråk
Knut er redaksjonens svar på Lars Jacob Krogh i Sportsrevyen - man trenger ikke ha peiling på håndball for å drive med det. Som fotograf er han alltid diskret til stede nært bana, helst nede ved et hjørne.
Du? MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut Maråk
Sommerserien (2009-08/30)