Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Kort om oss

VIKTIG: Vi i håndballitrondheim.no får ofte tilbakemeldinger om at vi bør dekke forskjellige kamper og turneringer. Siden vi driver denne siden 100% på dugnad og er få medarbeidere, har vi ikke kapasitet til å få med oss alt som skjer i håndball-Trondheim.

MEN: Dersom du skriver en tekst om en kamp, spiller eller turnering, så er det store sjanser for at den kommer med på siden. Send denne til handball@handballitrondheim.no. De som måtte ha lyst til å skrive for oss mer permanent er selvsagt også velkommen til å ta kontakt.

Håndball i Trondheim (HiT) ble etablert i februar 2007 og er en uavhengig nettavis med fokus på bredde- og topphåndballen i Trondheim by. Samtidig tenker vi innovativt, og i tillegg til nettradio fra utvalgte kamper vil en noen av våre reportasjer dekkes av Håndball-TV. Vårt formål er å fremme håndballen og håper å gi våre lesere et innblikk i en fantastisk idrett, i en fantastisk by, i en fantastisk håndballnasjon.

Vi har lagt planene for 2008/09, og de er ambisiøse. Ikke bare skal vi dekke Byåsen Elite og Kolstadguttan, men like viktig blir vår satsning på breddehåndballen i Trondheim. Vi dekker til og med Postenserien for G/J-16 (født 1992/93). Dette innebærer 8 forskjellige serier, fordelt på 14 klubber og 32 lag.

Ønsker du å tilføre nettsiden noe, være seg økonomisk tilskudd, skrivelyst eller moralsk støtte, er det bare å ta kontakt. MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut Maråk
Møbelringen Cup Norge - Romania (2009-11/21)