Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  mandag 22. okt
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Første runde Spar serie overstått

Av Pål Cappelen
,  14.11.11


Årets tre første kamper for Selbu i Sparserien bød på motstand mot Flint, Bekkelaget og Flisa.

Første kamp mot Flint var vi nok klare ”underdogs”. De har et sterkt lag med spillere fra både -92 og -94 landslag. Men det blir en fantastisk kamp av Selbu hvor vi virkelig gir jernet i forsvar og løper over Flint fra første sekund. Vilde Graven Stokke stopper opp på smått imponerende 11 mål, Thea Anderskog på motsatt kant setter inn fem mål og Rakel Heggseth på linja scorer også fem mål. Godkjent av de som representerer førstebølgen i vårt spill. Maria Aarstad i mål leverer også en svært god kamp som ga oss mulighet til å løpe mye.

Bekkelaget var også en kamp hvor vi så oss selv som ”underdog”. Kampen fikk en fantastisk start med glimrende målvaktspill av Maria Aarstad som resulterte i mange kontra/ankomst mål. Til pause lå vi hele ni mål foran Oslolaget. Andre omgang ble dessverre en omgang preget av 80% håndball og utålmodig spill. Vi ga Bekkelaget en god mulighet til å komme inn i kampen og skape spenning i kampen. Bekkelagets Henriette Svenningesen ga oss en del problemer med sine 10 mål. Alt i alt er det sterkt å snu trenden mot slutten og dra i land en tre måls seier. Flott spill av Aarstad mens Mari Kristengård var veldig god og setter inn ni mål. Rakel Heggseth gjør igjen en flott kamp med sju mål.

Helgens siste kamp var også den første hvor vi anså oss selv som en liten favoritt. Flisa hadde tapt sine to første, vi vunnet våre. Enkel matematikk, nja!. Det ble en slitekamp fra start til slutt hvor et hardt kjempene Flisa-mannskap var innstilt på å kjempe for en hver ball og vi falt litt i intensivitet i alle spillets faser. En ledelse på to til pause går til fir bak en periode ut i andre omgang. Vi så i denne perioden ut til å ha mistet helt fasong på det vi gjorde. Desto sterkere er det da å snu trenden slik at vi drar i land en ny seier med knepne to mål (25-23). Blir mye en og en i denne kampen, men til slutt er det et felles defensivt kraftløft som redder poengene for oss. Offensivt var det Mari Kristengård (6), Ellinor Wikan (5) og Vilde Graven Stokke (5) som hadde mest å by på i denne kampen.

Alt i alt en kanon start av Selbudrekin.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 2 kommentarer til denne artikkelen:

UweFiezTfxavMDr pSFIZLMj 10/09 16:02
WWW.MERHANDBALL.COM spar 29/01 15:37


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
(Foto: Knut AM)
Postenserien Kvinner Byåsen - Stabæk (2008-01/09)     
 ANNONSER