Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  mandag 22. okt
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Tabelltips 2. divisjon kvinner

Av Jon AK
,  09.10.11


K-02: Ikke alltid enkelt å tippe tabell, men det er litt enklere å gjøre det i oktober. Flere lag har overbevist, noen har overrasket mens andre har prestert hva som har vært forventet.

1. Molde:
Få lag kan hente poeng mot Romsdalingene, men ingen klarer å komme foran Molde på tabellen. Under Sommerserien presterte de godt mot alle 1. divisjonsmotstanderne, og det eneste som står mellom dem og 1. divisjon er om de får nok kvalifisert motstand i denne divisjonen.

2. Volda:
Det er lenge siden Møre og Romsdal har hevdet seg så bra i 2. divisjon. Men at Sunnmøringene har nærmet seg Trønderne har nok også sin forklaring i Trondheim nå har hele tre lag i 1. divisjon, og at 2. divisjon derfor er blitt avspist med litt færre spillere med kvalitet. Men det tar ikke vekk det faktumet at Volda over tid har jobbet målrettet og fortjener en god sesong i år.

3. Heimdal:
Direkte opprykk fra 3. divisjon og rett opp på tredje plass i divisjonen over. Igjen et bevis på en svakere divisjon. Et godt lag spiller for spiller, men av og til knyter det seg litt kollektivt. Tapte et viktig poeng mot dumpekanditat Elnesvågen.

4. Strindheim:
Det andre opprykkslaget. Har de siste årene rekruttert spillere som har spilt eliteserie og på landslaget, men nå begynner de å hente spillere i egne rekker. Flere spennende ungjenter, men fortsatt avhengig av rutinen fra "gamledamene".

5. Ranheim:
Har erstattet "studentspillerne" med sultne ungjenter. Gi laget høstsesongen på å mestre nivået så vil de begynne å plukke poeng jamnt og trutt etter nyttår. Har tre spillere (i tre viktige posisjoner) på J-94 landslaget. Vant Sommerserien etter seier mot Heimdal så toppnivået er bevist.

6. Ålesund Håndballklubb:
En viktig faktor for suksess er samarbeid. Slik startet vi en artikkel for ett og et halvt år siden. ÅHK er nå en paraplyklubb på Sunnmøre som tok over plassen til Spjelkavik i 2. divisjon. Laget har en svært lav snittalder men har bevist at de er blant de gjerrigste lagene i divisjonen. Det er altså fremover Sunnmøringene har utfordringene som gjør at de kan klatre høyere på tabellen.

7. Malvik HK 93:
Snittalderen er sikkert over 35 år, antall meter løpt pr. kamp er nok halvparten av de som springer lengst, men laget vet å "velge sine kamper". Spiller seg alltid til midten av tabellen med å ta poeng mot de som det forventes å slå.

8. Utleira 2:
De nestbeste til byens beste 1. divisjonslag er få, veldig få. Skadesituasjonen hos de beste vil smitte over på dette laget. Men som alle andre 2. lag vil de i perioder være gode og andre ganger ikke fullt så gode!

9. Selbu 2:
2. divisjon skulle være en fin læring for Sparlaget bestående hovedsak av Charlottenlunds -94 årgang. Men nå er flere "sparket" opp på 1. divisjonslaget og som de andre 2. lagene mangler de bredden som kan gjøre at de styrer unna en mulig kvalik.

10.Sverresborg 2:
Gjentar vi oss selv? Lite spillere, stor fare for kvalik. En kvalik de burde klare, og dermed berge plassen i divisjonen.

11. Elnesvågen:
Vi tippet de ned i fjor, men da stod de ganske greit. Et nytt nedrykkstips i år, kanskje for vi ikke helt har tro på verken de yngste eller de gamle på dette laget. Noen må uansett stå på denne plassen og 2. lagene vil gjøre akkurat nok til å ikke rykke direkte ned.

12. Stjørdal HK:
Laget som "alltid" har vært med å kjempet i toppen nådde i 08/09 sesongen førsteplassen - men klarte ikke kvaliken. Siden har det gått nedover - via en fjerde- og tiendeplass. Denne sesongen tror vi at Nord-Trønderne ikke har klart generasjonsskiftet og dessverre rykker rett ned.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 3 kommentarer til denne artikkelen:

BIyAeI7p4 qTDZncxH 21/10 10:51
dyrpPAic oDMBeMbk 24/03 18:46
Tabelltips 2 div 18/10 14:44


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
(Foto: Knut AM)
Byåsen - Levanger (2007-10/24)     
 ANNONSER