Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  mandag 22. okt
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Sliteseier av Selbu

Av Pål Cappelen
,  15.09.11


Pål Cappelen har oppsummert kampen mellom Selbu og Sverresborg i 1. divisjon på denne måten.

Etter en rotete start hvor Sverresborg tar føringen kommer vi opp på 5-5 med rundt sju minutter spilt. Sitter litt med følelsen av at vi fører kampen ut omgangen uten at vi klarer å riste Sverresborg av.

Hver gang vi har mulighet til å få ei luke på mer en 2-3 mål blir vi straffet av et hardt kjempende Sverresborglag. Kjempe for det fikk de godt betalt for i denne omgangen og klarer å gå til pause med en ett måls ledelse til bortelaget.

Andre omgang ble mye det samme, begge lag vekslet på å føre kampen. Ikke det helt store av en håndballkamp, men spenningen var der i hvert fall. Maria Aarstad gjør i denne omgangen et flott innhopp. Hun får sammen med forsvar mye av æren for å ha vippet denne kampen til Selbus fordel.

Fremover på banene var det Thale Tremoen (8 mål) og Marit Røsberg Jakobsen (7 mål) som leverte mye bra for Selbu. For Sverresborg sin del Maren Gundersen (6 mål) og Tora Slettvold(6 mål) som ga Selbu en del å slite med.

Ikke den helt store åpningskampen for vår del, men rundt 250 tilskuere på en onsdagskveld, tiltross for at de sendte Smurfene på bygdekinoen med samme start tid, er vi fornøyde med. Litt knytt, mulig litt nærver/stress i forhold til at det er serieåpning. Vi har mye å gå på i alle faser av spillet, så allerede søndag håper jeg vi skal få se et lag i utvikling ta skalpen til Jotun i Selbu hallen.

Viktigst i dag var å dra i land de første to poengene på en dag da vi ikke helt fant flytsonen, det bygger moral i laget. Den kommer på søndag klokken 16 hjemme mot Jotun.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 2 kommentarer til denne artikkelen:

zRb8Q2Os4q 6oHuNpWG 21/10 10:45
niXIImdtqKG oVIFWkiHuSZeFgAYTln 20/11 14:31


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut Maråk
Møbelringen Cup Norge - Romania (2009-11/21)     
 ANNONSER