Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  mandag 22. okt
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Byåsen J-14 vinner Trønderenergi Cup

Av Ronny Rødahl
,  11.09.11


Leserbrev fra Ronny Rødahl: Flott klubbprestasjon av Byåsen under årets åpningscup.

Gruppespillet så lovende ut for vår del på papiret. Vi ble plassert i gruppe med Ranheim J-97 og to 98-lag fra Malvik og CSK. Vi hadde svært lite
trening i hall før cupen, så samspill og spilletid ble prioritert fremfor
målforskjell mot de to 98 lagene før kampen mot Ranheim. Som ventet vant vi greit mot 98-lagene (16-3 og 12-1) og hadde også greie forhåpninger om å slå Ranheim. Kampen ble en jevnspilt kamp som endte 8-8, og Ranheim trengte bare å frese på mot 98 lagene for å sikre gruppeseier og direkte 1/8-finale. Dette ble lett match for Ranheim.

Lørdag måtte vi da i dyst i en ekstrakamp mot Egge fra Steinkjer, en
kamp som gikk veldig greit så vi kunne rullere mye på spillerne. Seier 16-6, og Tiller ventet i 1/8-finalen på kvelden, relativt uthvilt etter å ha gått greit igjennom gruppespillet og sluppet ekstrakamp. Tiller var
dominerende i J-97 klassen forrige sesong og har et meget sterkt lag, med bra støtteapparat og dyktige trenere. Vi følte før kampen at vi hadde intet å tape og alt å vinne. Presset lå på motstanderne helt og fullt. De eneste som hadde trua på seier var 11 jenter fra bydelen Stavset på Byåsen og treneren som visste at vi aldri før hadde stilt med fullt mannskap mot Tiller.

Det ble en forrykende kamp med voldsom innsats og tempo fra begge lag.
Etter bare fem minutter spurte dommeren i forbifarten "Er dette virkelig
J14 lag???". Den store forskjellen ble at vi klarte å demme relativt greit opp for de to gode bakspillerne til Tiller ved å spille skev 4-2 og 4-1+1 i perioder. Vi skal heller ikke glemme at vår venstre bakspiller
dunket inn 11 av våre 16 mål, noe som ble lagt veldig godt merke til av lag vi møtte senere :=) 16-11 seier i en kamp der vi gjorde minimalt med feil, hadde litt tur, og var 100% fokusert.

Søndag var det Kattem som stod på motsatt halvdel av parketten. Som ventet fikk vi frimerke på frøken 11-mål med en gang. Dette var en fin mulighet å hvile henne og la de andre vise hva de hadde inne. Ny skytter ble satt inn og dunket bare ett mål før også hun fikk frimerke. Vi svarte med å plukke ut Kattems stjernespiller på samme måte. Når man spiller fem mot fem hele kampen så får man frem bredden i laget. Vi spilte ut Kattem med å legge kanter og backer bredt for å la vår eminente fintespesialist på midtback holde lekestue med midtforsvaret til Kattem. Kattem er absolutt ikke noe dårlig lag, men de tapte mange dueller en mot en gjennom hele kampen. 13-7 og videre til semifinale.

Byåsen J-98 fra Dalgård hadde overraskende nådd semifinale, noe som er en veldig bra prestasjon. Sammen med National '98 var de et av to lag i semifinalen som var førsteårs. Kort oppsummert så rykket vi fra i starten før Byåsen '98 tok igjen et par-tre mål. 16-8 mot et godt '98 lag.

Samtidig hadde National '98 overrasket alle med å slå Ranheim hele 9-5. Hvem hadde trodd at et '98 lag skulle nå finalen i denne klassen med så mange gode 97 lag?

National er et lag vi kjenner godt fra forrige sesong. De har hevet
seg noen hakk fra da, men de har samme spillergruppe (minus en skadet bakspiller). Vi har alltid tatt de på fysikken og et tøft 6:0 forsvar før, likevel så valgte jeg å starte med 5-1 for å hindre langskudd fra de meget treffsikre skytterne på National.

Første omgang forløp med overraskende mange tekniske feil fra oss. Dette hadde vært helt fraværende i de forrige kampene denne helgen. Vi gikk oss litt fast og lå under 4-6 til pause. Omrokkering til 6-0 og opp med tempoet ble løsningen. Frøken 11-mål dunket likegodt tre mål på rappen før hun ble tatt ut igjen. Godt forsvar, glimrende målvakt og raske kontra førte til at vi vant 7-0 i andre omgang og seieren var sikret.

Byåsen vant også J-16 og J-18 serien og sportslig leder antas å være fornøyd med helgens innsats. Ønsker alle lag lykke til når serien starter.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 1 kommentarer til denne artikkelen:

fBJXzxh4FC i2BnkWsjE 21/10 10:28


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
(Foto: Knut AM)
Postenligaen Kvinner Byåsen - Bækkelaget (2008-03/02)     
 ANNONSER