Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  mandag 22. okt
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Stor utskiftning i Selbu

Av Pål Cappelen
,  24.08.11


Etter nedrykket fra Postenligaen i sesongen 2010/11, ønsker klubben å bygge seg opp på nytt. På plass er et samarbeid med Charlottenlund SK, noe som gir Selbu god tilgang på unge lovende spillere.

Selbu stiller i år med lag i 1.- og 2. divisjon samt et fantastisk spennende J-18 lag i Spar kvalifisering.

Vi må bygge det hele opp igjen fra bunnen av, og i løpet av to-tre år skal klubben være tilbake i toppen av 1 divisjon. Da med en sunn økonomi, sterk og velfungerende organisajon samt være markant preget av egenproduserte spillere fra Selbu IL og Charlottenlund SK.

En kan absolutt si at Selbu har hatt stor utskiftning av spillerstallen fra fjoråret. Av spillere i A-stallen i fjor, er bare åtte tilbake. Dermed er over halve stallen på 16-18 spillere nye. Vi har en utrolig ung spillerstall, hvis en ser bort i fra Trine Haltvik som for tiden er i skremmende god form, man må nesten bare flire. Med henne har vi en spiller med erfaring som kan gå foran.

Spillerne er meget seriøse og viser tydelig at de vil noe med idretten sin. Det er en ønskesituasjon for en trener. I Selbu trener vi mer enn de fleste lag i 1 divisjon gjør. Håndballmessig har vi spilt mot Levanger. Vi har vist frem hurtig håndball, fantastisk "attityde" og har jobbet mye med forsvarsspillet.

Så hvem blir topplagene i årets kvinner 1.divisjon? Glassverket, Skrim, Oppsal er mine favoritter, mulig Bekkelaget, Nordstrand og Utleira melder seg på her. Nedrykk er vanskeligere å spå. Jeg tror skader og utvikling kommer til å avgjøre dette. De lagene som utvikler seg best av de antatte bunnlagene blir værende.

Målsetningen til Selbu i første omgang er å beholde plassen i divisjonen. Vårt første fokus er å utvikle laget frem til jul, og så får vi sette oss ned da og se hvilken målsetning som kan være realistisk. Tilbake i toppen av 1. divisjon i løpet av tre år er drømmen.

Selv om mange lurer på om det er grunnlag for tre lag i den nest høyeste divisjonen tror jeg det må være bra for Regionen. Det viser jo også at det er mange gode håndballspillere. Hvorvidt det er grunnlag for det, er litt vanskelig for meg å uttale meg så mye om, det virker kanskje litt tynt på spillermarkedet, men da får yngre krefter flere sjanser. Vi håper det slår positivt ut for håndballen i regionen, spillerne og de tre klubbene.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 3 kommentarer til denne artikkelen:

sqOEUQ9fjcy RRx6BjFq 21/10 10:53
ZXpprveBuQjMar wsxsewWF 17/03 10:05
selbu trener 24/08 20:39


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut Maråk
2.divisjon Strindheim - NTNUI (2009-10/11)     
 ANNONSER