Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Endelig åpner påmeldingen til Sommerserien 2011

Av Jon AK
,  13.04.11


Sikreste tegnet på at håndballsesongen er i gang er Sommerserien. Nå er endelig datoene klarert fra Region Midt-Norge. Turneringen arrangeres de to siste helgene i august, dvs. 19. - 21. og 26. - 28. august.

Bakgrunn: I alle år har lag seg i mellom satt opp treningskamper som en forberedelse til sesongen. Problemet er ofte at det er vanskelig å finne dato, skaffe hall og dommere og ikke minst administrere det hele. Derfor har HiT laget et tilbud som har blitt tatt godt i mot blant lagene. Dette er verdifull kamptrening for de lag som ønsker god motstand og gode kampledere i forkant av kvalifiseringer til både Bring- og Sparserien samt Gjensidige Cup.

Invitasjon: Vi fortsetter med å rangere lagene på bakgrunn av tabellplasseringen ved inneværende sesong (2010/11). Lag som rykker opp rangeres foran lag som rykker ned. Vær oppmerksom på at lag som deltok i samme klasse i fjor har førsterett. Om nødvendig forbeholder vi oss retten til å slå sammen noen nivå.

Spillested: Charlottenlundhallene (A + B)

Spilletid: Kampene avvikles som en vanlig kamp, dvs. like lange (og mange) omganger, pauser og mulighet for time-out! Alle lag får 15-20 minutter oppvarming på banen før kamp. Klasse 16/18 år spiller 2 x 25 minutter mens senior spiller 2 x 30 minutter.

Spillesystem: Hvert lag spiller fire kamper, tre innledende samt plasseringskamp. I puljer med åtte lag møter nr.1 i hver av klassene hverandre, osv. I puljer med fire lag møtes nr.1 – nr.2 og nr.3 – nr.4.

Turneringsstart: Som i fjor benytter vi en ekstra helg. Dvs. Sommerserien starter helgen 19. - 21. august og påfølgende helg, 26. - 28. august.

Premiering: Tre beste lagene i hver klasse inviteres på treningsleir inkludert cup. Vinneren får dekt 100% av reise og opphold for inntil 18 personer, inkludert deltakelse i cup (fire kamper) og fire treningsøkter i hall (1 ½ t). For nummer to dekker vi 50% og nummer tre dekker vi 25%. I tillegg får alle vinnerlagene et stikk i vandrepokalen (tre stikk = odel og eie). Individuell premiering til vinnerlagenes spillere. Turneringens beste og toppscorer i alle klassene vil også få utmerkelser i tillegg til en ”Fair Play” premie til den klubben som utmerker seg med best oppførsel på og utenfor banen.

Påmeldingsavgift:
Aldersbestemt (J/G 16/18) kr. 3.000,-
Senior (Nivå 1, 2 & 3) kr. 4.000,-

Avgiften dekker deltagelse i serien inkludert dommere, halleie og sekretariat. Klubbene har ingen andre utgifter enn påmeldingsavgiften! Arrangør stiller sekretariat til ALLE kampene.

Påmeldingsfrist: 01. mai 2011!!
Påmeldingen stenger samtidig som fristen for sentrale aktiviteter som Bring- og Sparserien samt NM. I år betyr det 1. mai. Påmelding er ikke registrert før avgiften er innbetalt på konto 9710 17 18194 (Skandiabanken). Husk å merke hvilke(t) lag det gjelder! Lag som trekker seg etter 1. mai vil ikke få refundert påmeldingsavgiften. Lag som trekker seg etter at kampoppsett foreligger, eller under turneringen vil bli bøtelagt med kr. 500,- pr. gjenværende kamp.

Påmelding:
Lag til jon@sommerserien.no
Dommere til kentos@sommerserien.no

Det forandres ikke på noe av det vi har vært god på:
- Uansett 4 kamper, 1 kamp pr. dag
- 10 minutt pause mellom omgangene
- 2 x lags time-out
- 15 - 20 minutter oppvarming på bane

Vi ses på den femte Sommerserien i rekken. Landets beste oppkjøringsturnering!Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 4 kommentarer til denne artikkelen:

PztCoYHD69O NxibEHhyihh 21/10 10:11
mrknHuSJRmtw JzTVTXxrbsqQA 11/09 03:04
20/04 21:38
premiering marius 19/04 17:18


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
(Foto: Knut AM)
Hissi - Gløshaugen (2007-09/23)     
 ANNONSER