Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Klar for ny Bring-runde for jentene

Av Pål Cappelen
,  08.03.11


Så skal Trondheims beste jenter ut i siste og avgjørende runde i den landsomfattende Bring-serien. Lagene fra alle de tre jenteavdelingene møtes i Oppsal Arena og Bjørnholthallen rett utenfor Oslo.

Status for lagene er som følger:

Byåsen møter Pors og Asker i sine to kamper denne helga. Nr. 13 og 15 på tabellen pr. i dag. Bør her være en god mulighet for å øke poeng fangsten for jentene. Full pott vil mest sannsynlig plassere Byåsen jenten midt på tabellen.

Charlottenlund ligger stadig på en flott andreplass med kurs for sluttspill, men avdelingen er jevn. Fem lag slåss om de tre plassene bak Fyllingen. Helga byr på Grane, Skiptvet og Vollen alle lag på øvre halvdel av tabellen. Laget skal nok opp noen hakk i forhold til hva de har prestert her hjemme for å sikre sluttspillet. Ble sist helg vinner av regionserien J-16.

Heimdal ligger pr. i dag på en 10. plass og skal møte Nit/Hak, Slemmestad og Tertnes. Kan bli alt fra to til seks poeng. For langt opp til neste lag til at det har noe betydning, men forventer de er innstilt på å holde på plassen sin og avslutte med stil.

Ranheim ligger på en pen tredje plass og skal ut mot Fana, Årstad og Nærbø. Avdelingen er tett så her handler det om å levere når man må. Sitter med følelsen av at Ranheim flyr høyt om dagen og at dette skal gå, til tross for at det er nr. 1 og 2 i avdelinga de skal ut mot. Tøft og spennende blir det, men på sitt beste hører de hjemme i sluttspillet.

Strindheim skal ut mot Gneist, Ski og Skogstrand. Skogstrand blir nok en munnfull for Strindheim de to andre er det fullt mulig å hente poeng fra. Laget bør vel ha et mål om å holde på den 11 plassen de har.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 6 kommentarer til denne artikkelen:

12/04 16:26
04/04 07:56
strålende fornøyd Pål Cappelen 13/03 19:22
1 1 13/03 19:16
12/03 11:19
12/03 11:19


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
(Foto: Knut AM)
Kvartfinale Cupvinnercupen: Byåsen - Dunaferr (2008-03/09)     
 ANNONSER