Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Oppsummering av Bringrunden for trønderjentene

Av Pål Cappelen
,  07.02.11


Så var fjerde runde Bring for Jenter ferdig spilt. Det ble en helg som forventet hvor de Trønderske lagene fikk en hel del å bryne seg på.

Strindheim, Ranheim og Byåsen

Strindheim fikk som antatt litt for mye å holde styr på. Laget gikk på to klare tap i sin pulje - mot Ranheim og Kolbotn. Vi får håpe laget fikk med seg noen positive opplevelser fra de to kampene som de kan bygge på mot noe enklere motstand i sluttrunden om 4-5 uker.

Ranheim hadde vi håpet skulle fortsette sitt gode spill fra sist runde og kamper her hjemme i regionsserien. Etter en oppskriftsmessig seier mot Strindheim, ble det dessverre et fem måls tap mot Kolbotn. Var vel her Ranheim skulle forankre sin sluttspillplass før en meget tøff siste runde mot Årstad (nr. 1), Fana (nr. 2) og Nærbø(nr. 9). Sitter likevel sterk i troen på at dette laget vil klare å kjempe seg til de poeng de trenger for å ende topp fire.

Byåsen fikk som ventet slite i Bergen. Åpnet helga med to tette kamper hvor begge endte i tap (fire og seks mål) mot antatt god motstand. Siste kamp var mot Fana som låg på 2. plass i avdelingen. Her kom da bomben hvor Byåsen fikk med seg en sterk seier og to gode poeng. Uten at det er kjent for meg hva Byåsen tenker om helga, så sitter jeg med følelsen at de har levert tre meget gode kamper tiltross for kun en seier.

Situasjonen i avdelingen er som følger før siste runde(de 4 beste til sluttspill) .

Heimdal og Charlottenlund

Heimdal i avdeling to hadde som ventet også en del å holde styr på. Håpet her de ville få inn en seier eller to, men slik skulle det altså ikke gå. De tre gjestende lag ble for sterke til tross for periodevis godt spill av hjemmelaget. Høydepunktet må være at de holdt Charlottenlund til 7-9 ved halvspilt kamp. I andre omgang ble nivå forskjellen tydelig. Det hele ender med 13 måls tap. Skulle derimot Heimdal levere to slike omganger i samme kamp, skal man ikke se bort fra at de kan få hentet inn noen flere poeng i siste runde.

Charlottenlund fikk som forventet en tung runde hvor laget så ut til å løpe 6x25 min i motvind og oppoverbakke. Fryktet før denne runden at det skulle bli en kjempeskrell og nærmere en dette kommer man ikke. En slitekamp mot Heimdal blir avløst av en ny slitekamp, som blir reddet inn til uavgjort mot Fjellhammer, som igjen blir fulgt opp av en ny slitekamp som ender med ett måls seier i siste minutt mot Gulset.

Fra helgen kan man bare ta med seg at man vinner tre poeng i de to siste kampene, der det strengt tatt så ut til å gå mot null. Overskudd og fart virket fraværende hos Charlottenlund mannskapet denne helga. På plussiden må det likevel legges til et forsvarspill av en annen verden, spesielt mot Gulset, og at de i en tung periode tar med seg fem av seks poeng. Burde holde med en seier for Charlottenlund i siste rund for å sikre sluttspill.

Situasjonen i avdeling to er som følger før siste runde.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 3 kommentarer til denne artikkelen:

qaox4kRQA S7nEZDpFvz 21/10 10:15
Spesielt Pål Cappelen 09/02 15:05
spesielt spesielt 09/02 14:43


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut Maråk
Finaler Gjensidigecup 2010 (2010-08/29)     
 ANNONSER