Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Klar for ny Bring-runde for jenter

Av Pål Cappelen
,  03.02.11


Så skal Trondheims beste jenter ut i en ny runde i den landsomfattende Bring serien. Noen skal ut og reise mens andre skal spille her i byen. Heimdal har hjemme arrangement i Åsheimhallen og Strindheim i Leangenhallen. Samtidig reiser Byåsen til Fana i utkant av Bergen.

Kort status for lagene er som følger:

Heimdal har gjort det jevnt fint og fått med seg 6 poeng på 8 kamper og har der med plassert seg midt på tabellen. Har en tøff runde foran seg, men kan fort få en god økning på poeng kontoen. Fjellhammer og Gulset ligger begge med omtrent samme resultater.

Charlottenlund i samme pulje og runde har som mål og komme til sluttspill. Da er det kun 6 poeng fra denne runden som kan være godt nok. Likevel er det en farlig runde mot gode lag hvor man raskt kan få en liten bombe.

Byåsen som eneste lag fra Trondheim på tur får virkelig noe å bryne seg på denne runden. Ikke bare skal de ut å reise til byen mellom de syv fjell, men de skal også ut mot stort sett topp lag fra sin avdeling(Fana nr.2, Randesund nr. 5 og Skogstrand nr. 6). Tror nok Byåsen her kan ha godt av å se et hvert poeng som en bonus. God håndball blir det sikkert.

De to siste lagene befinner seg i helga i Leangenhallen hvor Strindheim har hjemmearrangement. Strindheim har åpnet med 6 poeng og lagt seg midt på tabellen. Møter i helga Ranheim og Kolbotn, noe som nok tilsier at de må levere maks for å ha håp om poeng.

Ranheim i samme avdeling åpnet litt famlende med noen poeng tap, men har siden spilt seg opp på det nivå de hører hjemme. For øyeblikket ligger de godt plassert på 3. plass. Forventer at de fortsetter den gode trenden og tar hjem to seire i helga. Sluttspillplassene er det hard kamp om i denne avdelingen, blir en viktig kamp mot Kolbotn for å ikke invitere dem inn i kampen om sluttspill.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 5 kommentarer til denne artikkelen:

BDRvgcbm9rkt pefbXSWfHmC 21/10 10:23
06/02 17:18
........ ....... 06/02 12:00
......... ....... 06/02 08:10
06/02 07:02


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Ikke angitt
På Byåsentrening med intervju av Geir Oustorp (2007-06/10)     
 ANNONSER