Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Sverresborg med full pott i Stavanger

Av Thor Egil Five
,  05.12.10


Sverresborg kom hjem med seks poeng fra Sparrunden i Stavanger. Her kommer et leserbrev fra Thor Egil Five.

Dette ser ut til å bli en utrolig spennende SPAR-sesong - alle avgir poeng og intet blir avgjort før siste runde. Førsteseedede Stavanger og Fyllingen sliter, og ligger på hhv. niende- og sjetteplass, mens Runar er på andreplass - vi på fjerde.

Etter at vi avga tre poeng i første runde var det en spent gjeng som reiste til Stavanger på fredag. Første kamp mot Drammen åpnet med nervøst spill, og vi kom rask bakpå med 10 - 15. Guttene skjerpet seg i sluttminuttene av første omgang og gikk til pause på stillingen 15 - 17.

Andre omgang åpnet også jevnt, men etter fem minutter stengte Jørgen buret helt og de kommende 14 minuttene skåret Drammen kun ett mål! Med seks mål (og 10 bom i samme periode!) dro guttene likevel ifra med et sterkt bidrag fra Håvard - 4 mål.

Even og Johnny skal fremheves for fremragende forsvarsarbeid. NB! Johnny fikk lillefingeren ut av ledd, men isteden for å bytte dro han den selv på plass på vei opp i angrep..... En fremragende Håkon satte punktum med sitt 13. mål til resultatet 28 - 26. Vi hadde satt på plass lederen etter første runde.

Andre kamp mot Stord ble en rolig affære, 13 - 5 til pause og 26 - 14 ved kampslutt. Mathias fikk sin debut og blir bokført med to spillemål, to straffemål, to bomskudd og en skrittfeil.

Søndagens kamp mot Stavanger ble avgjort med "Fart og Glød" på stillingen 2 - 2. De neste sju Sverresborgmålene kom på ankomst i løpet av fem minutter!!!! Jørgen sto som vanlig godt i mål, 50% samlet i alle kampene. Kristoffer kriget iherdig i førsteomgang med hele åtte mål, ti totalt, og Thoro tok over i andre med fem mål, åtte totalt.

Anders og Andreas skal også fremheves for fremragende forsvarsspill og grunnlaget for våre ankomstmål. Thomas fikk også vist frem sine blekksprut-egenskaper - hvordan han får tak i ballen er ofte et under!!Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 4 kommentarer til denne artikkelen:

fwtmVQH1 yMnm045yF 21/10 11:19
zrabzkqbn@gmail.com canada goose oslo 19/01 07:36
He He 07/12 06:57
mulighet leffa 06/12 20:21


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut Maråk/HiT
2.divisjon Sverresborg - Aksla (2009-04/18)     
 ANNONSER