Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Snart klart for 3. runde i Bring

Av Pål Cappelen
,  23.11.10


Tiden flyr når man har det gøy og tredje runde i Bring står straks for tur. Pål Cappelen har sendt et leserbrev med tanker rundt kommende runde.

Destinasjon denne gang er Nittedal som til daglig huser klubben Nit/Hak. En runde med et par ny bekjentskaper, Nit/Hak og Stord, samt en god gammel kjenning i Bjørns disipler fra Fyllingsdalen. Vi går på banen med ønske om å vinne enhver kamp, men det skal ikke legges under en stol at seier mot de to først nevnte er hva dette handler om. Sluttspill plassen skal forankres. Fyllingen får bli en bonuskamp hvor vi får den optimale test mot Norges beste 16 års lag. En kamp vi helt klart gleder oss vilt til :)

Kort om helgas utfordringer:
Stord er faktisk Norges eneste klubb med lag i Bring/Spar både på gutter og jenter. En sterk prestasjon av en klubb som har drevet god spillerutvikling i flere år nå. Laget har fått en sviende start på årets Bringserie. Seks tap hvor av fem med et snitt tap på 2,8 mål. Stord har kjempet i hver kamp, men marginene har tydelig ikke hvert helt med dem.

Laget har et par markante spillere i Marlene Norhus (6 mål i snitt pr. kamp) og Line Engevik (5 i snitt). Et lag som er flinke til å bite seg fast i kampene, så her må vi av med hanskene å få satt kampen fra start av.

Nit/Hak er enda en klubb som har hatt flere år med god talentutvikling. Ofte små, fotrappe, teknisk flott spillere. Klubben har ved flere anledninger levert spillere til toppklubber på Østlandet. Når det er sagt har også hjemme laget fått en tøff start på årets Bringserie. En uavgjort mot Flint på fem kamper er beholdningen pr. i dag.

Men nettopp dette at laget klarer en uavgjort mot et Flint lag med to landslagsspillere viser igjen at man skal ta en hver kamp seriøst. Ingen store stjerner i spillerstallen, men en jevn stall hvor flere melder seg på hele veien. Kan fort bli en vanskelig kamp, ligger en stor fare for Charlottenlund spillere med fokus på Fyllingen kampen i stede for å sikre de poeng vi er nødt til å ta.

Fyllingen som er det siste laget i denne runden har jeg spart til slutt. Forferdelig sterk lag uten noen markant svakhet. Dyktige spillere i alle posisjoner og et lag med et vanvittig tempo. Scorer i snitt 38 mål pr. kamp og er sammen med oss ubeseiret i årets Bringserie. Blir helt klart en test for oss å se hvor vi ligger i forhold til dem. Resultat er mindre viktig da jeg tviler på at det er andre en nettopp oss som kan stikke kjepper i hjulene til dette Fyllingenlaget. Spennende skal det uansett bli å se om vi kan danse med når de beste av de beste trår ut på parketten.

Vet spillerne virkelig tørster etter å ta igjen for tidligere møte (NM-sluttspill J-14). Planen er å gå i Fyllingen drakten på samtlige treninger i uka før, forventes at det er nok til å få tenningsnivået i taket :)

Uansett er det kun en ting som teller, komme hjem til Nidaros med minst fire poeng.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 1 kommentarer til denne artikkelen:

vxtfVSbK2saf oVBONHStA 26/12 10:26


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
(Foto: Knut AM)
Kvartfinale sluttspillet Kvinner Byåsen - Levanger (2008-04/13)     
 ANNONSER