Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 - Bare nesten for Byåsen

Av Per-Arne Eriksen
,  11.11.10


Bringjentene: Nok en runde i Trondheim for Byåsen J-16, og denne gang var Strindheim arrangør for Bring- / Sparrunde i Leangenhallen. Byåsentrener Per-Arne Eriksen har sendt dette leserbrevet

Første kamp var mot storfavoritten Hercules, et lag vi spilte uavgjort mot i første kvalikrunde til Bring.

Byåsen tok kommandoen og sjokket Hercules med høyt tempo fra start. Etter halvspilt første omgang stod det 10-5 til Byåsen og det var kvalitetsforskjell på lagene. Det virket som lufta gikk ut av Byåsenspillerne ut over i omgangen, mens Hercules fortsatte i sitt tempo og med stor trygghet i spillet. Det låste seg i angrep for Byåsen og Hercules gikk til pause med 2 måls ledelse.

Byåsen startet friskt også i andre omgang og gikk i ledelsen igjen. Midtveis i omgangen stod det 21-21. Så var det stopp igjen og Hercules kontrollerte inn til seier 29-23.

Neste motstander var Nerbø som hadde slått Strindheim stort tidligere på dagen. Dette ble en jevnt batalje der lagene fulgte hverandre som skygger gjennom hele kampen. Helt mot slutten nådde kampen sitt definitive klimaks da Byåsen fikk tildelt frikast med tiden ute. Maren Årdal satte frikastet over muren og i motsatt kryss og dermed poengdeling og stor jubel.

Søndag var det klart for lokaloppgjør mot Strindheim som hadde tapt stort mot Hercules i siste kamp lørdag. Kampen var jevn frem til 3-3, men derfra gikk Byåsen greit i fra til 12-6 og så ut til å ha full kontroll. Men som i kampen mot Hercules låste det seg fremover igjen. Byåsen til pause med 2 måls ledelse.

I andre omgang kom Strindheim på banen med et klart mål om å gi alt mot bynaboen. Det så til tider ut som Strindheim spilte med en spiller ekstra. Strindheim utlignet Byåsens to måls ledelse midtveis i omgangen. Byåsen sleit både offensivt og defensivt og da ender det sjelden med seier. Da fløyta gikk for full tid, stod det 28-24 på tavla i Strindheims favør.

Fullt fortjent etter en omgang der Byåsen ble kjempet ut av stilen.

Et poeng denne helga, og to i sist runde er noe under hva vi burde hatt på kontoen så langt. Det handler først og fremst om stabilitet og trygghet i måten vi spiller på. Vårt toppnivå matcher et topp lag som Hercules, ja vi er faktisk et bedre lag når vi spiller på vårt beste, men vi ramler i intensitet i for lange perioder i alt for mange kamper.

I første runde ledet vi med sju mot Stabæk og tapte med ett. Denne helga skjer det igjen i to kamper. Vi får spille på oss manglende erfaring på dette nivået, så vil vi prestere jevnere utover i sesongen. Dette Byåsenlaget har knappe tre måneder sammen og består av spillere fra mange klubber, så det mangler en del i forhold til samspill og relasjoner spillerne i mellom på banen.

For oss er det en bonus å være med i Bring, og forhåpentligvis skal vi plukke nok poeng til å nå målsettinga om en plass rundt midten på tabellen. Så får vi være rause nok til å gratulere Strindheim med seieren over Byåsen i helga og for et fint arrangement. Det er også godt å se at de andre Trondheimslagene biter godt fra seg rundt om i landet, med CSK som en klar favoritt også når medaljene skal deles ut i april.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 0 kommentarer til denne artikkelen:Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto:  Bjørn Hove
: Strindheim i Sparserien (2008-11/03:)     
 ANNONSER