Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Rapport fra CSK's Bringrunde i Bergen

Av Jørgen Laug
,  08.11.10


Jørgen Laug i Charlottenlunds trenerteam har sendt oss denne oppdateringen på lagets Bringrunde i helgen som var.

Nok en god kamp bakover for CSK (Foto: Privat)
Runde to i Bringserien, og denne gangen sto Bergen som destinasjonsmål. Njård, Flint og hjemmelaget Tertnes var motstandere. Tertnes møtte vi i kvalifiseringen hvor vi slo de med fem mål. Njård hadde vi aldri møtt og Flint var på forhånd regnet som en av de store favorittene til en sluttspillplass, så her sto utfordringene i kø.

Første kamp var mot hjemmelaget Tertnes. Vi slo de som sagt med fem mål i kvaliken, så vi var ganske sugne på å vise oss fra en bedre side denne gangen. Dessverre fant vi aldri rytmen og flyten i denne kampen slik at det ble en skikkelig slitekamp (igjen). Vi var oppe i en 8 måls ledelse tidlig i andre omgang, men istedenfor å sage av greina de satt på, så spiste Tertnes seg sakte innpå og var en periode kun to mål bak. Vi tar fram litt rutine mot slutten og sikrer inn en tre måls seier, 24-21, i en kamp hvor beholdningen stort sett var poengene vi fikk. Likevel skal vi gi en del av æren til Tertnes som ble ved og kjempet hele veien inn. Spesielt Camilla Sundsbakk straffet oss for litt småsløv etablering av forsvar med god skyting. Hos oss sto Anniken Aresvik en god kamp sammen med våre to linjespillere, Rikke Eidem og Rakel Heggset.

Andre kamp var mot Oslolaget Njård. De var kommet litt skjevt ut i seriespillet og hadde kun tap før vårt møte med dem. Det var likevel et par spillere, spesielt venstre- og midtback, som hadde en del gode ferdigheter og som scoret mange mål. Vi var veldig innstilte på å heve prestasjonen fra vår første kamp, men vi kom tregt ut av startblokken og dermed ble det jevnt. I forsvar fikk vi aldri helt opp den gløden vi har på vårt beste, og dette forplantet seg spesielt til fremoverspillet vårt hvor vi ikke fikk satt et ordentlig tempo. Til pause ledet vi med et par mål.

Andre omgang ble en annen affære. Tempoet, innsatsen og gløden var på plass og vi kjørte over dem. Resultatet ble til slutt 33-23 etter at vi slapp litt av på gassen mot slutten. Første omgang var på det jevne, mens det i andre omgang var flere som sto frem hos oss. To kanter, Vilde Stokke og Kristine Fredriksen leverer en god kamp, samtidig som bakspillerne presenterer seg på en flott måte. Her fikk de alle (Martine, Ellinor, Mari, Mona og Helle) boltre seg fritt.

Siste kamp var mot den antatt tøffeste motstanderen, Flint. De var godt besatt på alle plasser og hadde i tillegg et par spillere med erfaring fra LK94. Kampen startet jevnt hvor vi spilte veldig bra, men enten bommet vi på store sjanser alene med målvakt, eller så gjorde vi dårlige vurderinger i avgjørende situasjoner slik at vi aldri fikk skaffet oss en luke. Flint spilte bra kollektivt og puttet mål jevnt og trutt. Til pause var stillingen 12-11 favør oss.

I garderoben pratet vi om at vi måtte skru til de siste prosentene som manglet på å få ballen i mål og å heve intensitetsnivået i forsvar. Her gjorde jentene ord om til handling, de jobbet som de aldri har gjort før i forsvar og andre omgang mot Flint er det råeste vi har prestert forsvarsmessig. Sleng inn en målvakt som tar omtrent alt som kommer forbi, så ble resultatet at vi slapp inn to mål (ett spillemål) i hele andre omgang. Her viste vi virkelig fram potensialet i laget når det kommer til forsvarsferdigheter. Sluttresultatet ble 25-13 og en skikkelig herlig seier hvor både spillere, trenere og foreldre var meget godt fornøyd.

Torunn Kvam leverte en super kamp i mål, mens laget hadde en kollektivt fantastisk andre omgang. En topp måte å feire bursdagen til våre tvillinger Rakel og Nora Skaret, som selv måtte kjøpe seg kake på dagen.

I løpet av helga spilte vår kaptein Ane Vorhaug ca 50 % av tiden. Helgas beste Charlottenlund spiller totalt sett.

Nok en god runde i Bringserien for vår del, vi er fortsatt ubeseiret og vi står nå med 10 poeng etter fem kamper og ligger dermed på andreplass bak Fyllingen som har en kamp mer spilt. Til tross for noe variabelt spill, fikk vi ei super helg i Bergen med tidvis storspill som vi skal bygge videre på inn mot neste runde hvor det er duket for et toppoppgjør i avdelingen mellom Fyllingen og Charlottenlund.

Nevnes bør støtteapparat og apeberget(ja dere vet hvem dere er) som bidro til å skape en topp ramme rundt turen og oppholde i Bergen. Vi hadde ikke vært det samme uten dere.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 1 kommentarer til denne artikkelen:

HpJHl470i bReYykmR9cD6 21/10 10:05


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto:  Knut AM
Sommerserien (Strinda Spar - Strindheim) (2007-08/12)     
 ANNONSER