Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Charlottenlund drar til Bergen i 2. Bringrunde

Av Pål Cappelen
,  01.11.10


Pål Cappelen har oppsummert Charlottenlund sine motstandere for kommende Bringrunde.

Da begynner vi å nærme oss ny runde i Bringserien. Ikke en helt ukjent sted for undertegnende - Fyllingen like utenfor Bergen(rakk å bo/trene der også et år). Hallmangel er tydelig et problem flere steder i Norge. Tertnes-Fyllingen kan vel sammenlignes med at Malvik spilte hjemmekamp på Melhus. Tre lag står for tur denne helga. Tertnes hadde vi i kvaliken (seier 30-25), mens Njård og Flint er nye bekjentskaper for oss.

For oss er nok denne runden en nøkkelrunde. Tre lag vi helst bør slå for å være med i kampen om de fire sluttspillplassene.

Tertnes fikk vi kjenne litt på i kvaliken. Et noe uortodokst lag med et par bra typer. Blant annet en junior Norgesmester i spyd (har faktisk Norges lengste kast for senior i år). Ble en slite kamp da vi møttes og fem mål er ikke akkurat noe å hvile seg på. Ligger litt i kortene at vi denne gang må få litt bedre tak på frøkna med skuddarma. Klarer vi det så er det en kamp vi bør løpe inn til seier.

Njård er vår andre motstander denne helga. Et lag vi har litt info på, men aldri sett "live". Ikke blant de kjappeste lagene i avdelingen og dermed en ny kamp hvor vi skal dra til i forsvar å løpe beina av oss. Njård har også et par bra typer i Sofie Eline Strømseng (9,7 i snitt på sine tre første kamper) og Maja Høium Grøgaard.

Siste kamp er mot Flint som gikk første runde uten tap, med en seier og to uavgjort kamper. Blant annet et svært sterkt resultat mot Skiptvet som er forventet topp fire i avdelingen. Pernille Andersson og Marthe Oldrup Jensen (datter til Pål O. J. trener Flint og LK94) har begge vært inn og ut på LK94, men også Thea Wisløff (søster Anna spiller elite med Flint) har stått bra fram så langt.

Flint får vi sett i to kamper før vi skal møtes, så vi i trenerteamet, Jørgen og meg, håper og tror oppmenn/foreldre har en god plan i løpet av lørdagskveld ;)

Avreise er satt til fredag kveld med hotell på bryggen. Passene er pakket. Bord er bestilt på pastasentralen. En skadefri og spent tropp er klar for byen som er stengt inne av sju fjell.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 3 kommentarer til denne artikkelen:

JpzzRqhbRU jhy2fkVcoBv 21/10 10:54
skZVQajXcZAsiEgx pBkPDSYGKCJdupuT 24/03 07:39
Lyke til ! Grete M 04/11 20:42


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut AM
1. finale Cupvinnercupen Byåsen - Oltchim Valcea (2007-05/02)     
 ANNONSER