Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Byåsen fikk en tøff start i Bring

Av Per Arne Eriksen
,  18.10.10


Per Arne Eriksen, hovedtrener for Byåsens Bringjenter har sendt et leserbrev fra "gæli sia av ælva".

Byåsen J-94’s lag i Bring må kunne sies å være relativt ferskt. Med mange nye spillere og lite samlingstid har laget fortsatt en del igjen før ting sitter. Dette fikk man da også erfare i helgas Bringsrunde i Vikåsenhallen der det svingte fra det fantastiske til det katastrofale.

Det var arrangørklubben som var første motstander. Ranheim tok Byåsens rufsete offensive forsvar på senga, samtidig som lite stemte fremover for Byåsen. Etter 7 minutter stod det 8-2 til Ranheim og en timeout var på sin plass. Det ble lagt om til 6:0 forsvar og korrigert i angrep. Sakte men sikkert jevnet kampen seg ut og til pause lå vi under med 5.

Det var et annet Byåsenlag som entret banen i 2. omgang, Ranheims forsprang ble spist opp midtveis i omgangen og Byåsen var oppe i ledelsen i en periode. Kampen stod og vippet lenge og Byåsen hadde muligheten i overtall og med 2 straffekast. Dessverre ble begge brent og overtallsperioden tapt 1-0. En påfølgende utvisning for Byåsen tok Ranheim godt vare på og kontrollerte inn seieren. Uansett en positiv kamp av Byåsen.

Neste kamp var mot Stabæk og dette ble en jevnt batalje i første omgang. Lagene fulgte hverandre tett og det stod 17-16 til Stabek ved hvilen. Etter pause tok Byåsen over og kontrollerte kampen helt til det stod 29-22 på tavla i det 18. min. Da tok Stabæk timeout og la ut 2 frimerker. Deretter fikk Byåsen en spiller utvist og det kokte over for Byåsenspillerne som i stedet for å bruke tid i angrep 4 mot 4, brente av skudd etter kort tid i dårlige posisjoner gang etter gang. I tillegg var stålforsvaret fra tidligere i omgangen borte.

Dårlig innsats og manglende konsentrasjon i alle spillets faser førte til at det stod uavgjort med 2 minutter igjen å spille. Byåsen fikk en mulighet på direkte frikast helt til slutt, men det endte med skudd i tverrliggeren og et surt ettmåls tap.

Dagen etter var vi bestemte på å reise oss, og kampen mot Gneist fra Bergen gav lagets første 2 poenger. En meget bra 1. omgang og ledelse 17-8 ble fulgt av en smånervøs 2. omgang der Gneist spilte offensivt og knappet inn på Byåsens forsprang flere ganger. Byåsenjentene hadde imidlertid lært fra kampen dagen før og spilte med større ro og bedre rytme og vant til slutt 28-23.

I sum er vi fornøyd med prestasjonene denne helga, selv om det like godt kunne ha endt med både 4 og 6 poeng med litt mer tur og dyktighet. Stabek må vel si seg veldig fornøyd med full pott etter også å ha slått Ranheim med et mål.   

Ranheim fortjener skryt for et flott arrangement. Det vart ei fin hælg på gæli sia av ælva.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 3 kommentarer til denne artikkelen:

sLUWepNs W6bSX8sfi 26/12 10:08
rDrtEWNOJ ZmwZlXEq6GJ 21/10 09:52
pqISWjdGlBbYpZ sRWvTQcGLMUWMQVb 24/11 21:14


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
(Foto: Knut AM)
Byåsen - Njård (Kvartfinale NM - Jenter 20) (2007-10/22)     
 ANNONSER