Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Charlottenlund med to seire i åpningsrunden

Av Pål Cappelen
,  17.10.10


Pål Cappelen har sendt et leserbrev fra første runde i Bringserien for jentene. CSK hadde hjemmearrangement.

Godt forsvarsspill i første kampen gav mange kontramål mot Søgne (Foto: Privat)
Første runde i Bringserien 2010/11 og vi hadde hjemmerunde mot Søgne fra Kristiansand og Slemmestad. Første motstander, Søgne, var et lag vi på forhånd fryktet litt. De har hatt gode resultater både i hjemlig serie og i kvalifiseringsspillet, så her sto vi foran en real utfordring.

Vi bestemte oss før kampen for at tilstedeværelse, innsats og ikke minst tempo i fremoverspillet skulle være viktige momenter. Jentene viste seg fra sin beste side med engang - med unntak av 45 katastrofale sekunder hvor vi tapte 0-3, så hadde vi stålkontroll. Vi var overlegne på tempo og fikk satt mange mål i kontra/ankomst-fasene. Pause 15-8.

Andre omgang fortsatte i samme spor og vi var aldri truet. Forsvar- og målvaktspillet satt som et skudd og når kampen var over sto det 31-20 på tavla i vår favør. Hele laget sto frem i denne kampen, men spesielt Vilde Stokke hadde lekestue fra sin venstre kant, 10 mål ble det til slutt. Herlig start på serien!

Kamp nummer to var mot Slemmestad som tapte med 15 mål mot Søgne i deres første kamp. Av erfaring vet vi at vi kan være verdens beste lag til å undervurdere motstandere og tro at vi kan cruise oss inn til seier på første gir. Dette var omtrent det eneste vi pratet om å unngå før kampen, og jentene virket meget bestemt på at vi skulle sette standaren fra start.

Her ble det rett og slett helbom. Slemmestad hadde et par bakspillere som hadde et hardt og godt skudd hvis de fikk tid til å fyre av, noe de gjorde til gangs fra start. Vi fikk aldri satt forsvarsspillet og dermed mistet vi mye av gløden og dette forplantet seg i alle faser av spillet. Pauseresultatet var 14-12 til oss.

I pausen tok vi oss en prat om hva som skulle til for å heve prestasjonsnivået og svaret ble enkelt - innsats. Jentene levde opp til sine ord og trådde virkelig gasspedalen i bånn. Vi stengte butikken bakover og løp som bare vi kan fremover og dette resulterte selvsagt i masse mål. Kampen endte 38-18, etter 24-6 i andre omgang. Ros til jentene for å ta tak i seg selv og heve prestasjonen.

Alt i alt en kjempebra start på Bringserien, full pott og stort sett meget bra spill. Om 3 uker skal vi på nytt i ilden, denne gangen i Bergen. Vi gleder oss!Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 3 kommentarer til denne artikkelen:

W2ojgpGoEXo JVWbiawIk 21/10 11:21
pfGYMgemQ tfkCDjlT 24/03 10:38
Grattis ! Grete M. 18/10 16:55


Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut Maråk
2.divisjon Strindheim - NTNUI (2009-10/11)     
 ANNONSER