Håndball i Trondheim
Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  mandag 22. okt
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Heimdal åpnet Bringserien i Bergen

Av Emil H.
,  17.10.10


Første runde av årets Bringserie for jentene ble en følelsesmessig berg og dalbane for jentene fra Heimdal. To tap og én seier ble beholdningen.

Heimdal fikk en fantastisk start på årets Bringserie, eller rettere sagt, en fantastisk førsteomgang av kampen mot Vollen.
Heimdal gikk ut i et forrykende tempo, godt forsvarspill, god keeper i Sandra Lillevik ga lette kontringsmål på et Vollenlag som ble skikkelig tatt på senga! Til pause ledet Heimdal med solide 16-10. Andreomgangen ble en orgie av dårlige valg i forsvar, masse tekniske feil og enkle skuddbom. Ting ble ikke lettere av at keeperen til Heimdal, Sandra Lillevik, ble sendt på legevakta etter en vridnig i kneet.Til slutt måtte Heimdal se seg slått knepent 22-23.

Den neste kampen mot Fylling ble et mareritt fra start til slutt. Det var en kamp der ingenting fungerte i det hele tatt. Et løpevillig Fyllingen kjørte over Heimdal, til slutt stod det utrolige 14-42 på tavla i Framohallen i Bergen. - Flaut!!, oppsummerete jentene fra Heimdal.

Helgas siste kamp mot Njård ble en virkelig opptur for Heimdal. Heimdal startet kampen litt svakt, dårlig kommunikasjon gjorde at Njård fikk mange enkle innspill til strek og mange enkle skudd fra 8-9 meter. Njård kunne gå til pause med 11-8 ledelse. Men etter pause var det et helt annet Heimdallag på banen. Anført av Anne-Mari Lervik i mål, tok Heimdal raskt igjen Njård sin ledelse, og gikk rett i fra Njård. Godt forsvarspill innspirerte Heimdal i angrep, og Heimdal spilte Njård nesten ut av hallen omgangen igjennom. Njårds frustrasjon resulterte i mange to-minuttere som Heimdal tok godt vare på. Med en kjempegod laginnsats i andre omgang, kunne Heimdal innkassere årets første poeng i Bringserien med en komfortabbel 25-18 seier. Toppscorer for Heimdal ble Marianne Sigstadstø med 8 mål(5). - Dette fortjente vi virkelig!, var beskjeden fra Heimdalsjentene på vei til garderoben etter kampen.

I neste runde skal Heimdal til Moss å spille mot Skiptvet, Søgne og Stord.Kommenter Kommenter denne artikkelen

Det er 0 kommentarer til denne artikkelen:Blyant  Legg til din kommentar:
Ditt navn: Tittel:
Kommentar: (maksimum 500 tegn)Vis folkevett og sunn fornuft når du skriver din kommentar :-)


« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
(Foto: Knut AM)
Semifinale NM - Jenter 20 Byåsen - Stabæk (2007-11/16)     
 ANNONSER