Til hovedsiden
  Håndball i Trondheim, sprer håndballglede  onsdag 19. sep
 

  FØRSTESIDEN

   AKTUELT


1. divisjon
Bringserien
Diskusjonsforum
Eliteserien
Håndball i Trondheim
Kommende kamper
Leserbrev
Sparserien
Finn nyhet:

   INTERAKTIV
Blogger
Fotoarkiv
 
   JOBBSENTER
Jobb søkes
Ledig jobber
Send inn annonse

   OM HiT
Kjøpe annonse?
Kontakt oss
Om oss
Redaksjonen
 
Påmeldinger

   ANNET
Lenker
 Skribenter søkes til Trondheims mest spennende nettavis

Håndball i Trondheim (HiT) er en nettavis med fokus på håndballen i byen og går i disse dager en rekrutteringsrunde. Vi har lagt planene for 2009/10, og de er ambisiøse. Vi er på utkikk etter noen som har tid og ambisjon til å bli en nøkkelspiller i HiT.

Skribenter:
Du er umettelig på gode håndballkamper, og vet å skille klinten fra hveten. Som skribent i HiT har du mulighet til å gå på så mange håndballkamper du klarer i våken tilstand. Du tør å sjekke ut nye ting, og har grunnlag for egne meninger også om de etablerte lag/spillere. Du gjør gjerne et intervju eller to også, og ser det som en ære å bli en av HiTs viktige skribenter.

Hvordan er det å jobbe for HiT?
Det vil kreve at du har noen timer til overs hver måned. HiT har alle kontaktene i håndballmiljøet intakt som du vil trenge for å møte åpne dører. Som redaksjonsmedlem er du over 18 år og bor i, eller i umiddelbar nærhet til byen. En annen, vesentlig forutsetning, er at du har god tilgang til Internett og bruker det hyppig. All vår daglige, redaksjonelle kommunikasjon skjer via interne mailinglister. Vi forventer ikke at du sitter online hele dagen (selv om det nok er en fordel), men du bør sjekke mailen minst en gang i døgnet. Som redaksjonsmedlem trenger du ikke ha noen teknisk kompetanse om Internett eller websider i det hele tatt, alt teknisk har vi maskineri eller tech-crew som tar seg av.

HiT er en veldig spesiell greie, på mange måter. Vi er et miljø, mer enn et firma. En slik "virituell" driftsform krever at det enkelte medlem er selvdreven og initiativrik, og har en genuin interesse for det han/hun driver med.

HiT har ingen lønnede medarbeidere, men er mest som et miljø som bygger en felles greie, eller en veldig kul hobby om du vil.

Det du skriver blir lest. Vi regner med et besøk på ca. 30.000 måneden - en brukergruppe som til sammen vil konsumere ca 150.000 leste sider i måneden. Dette er en gjeng lesere som ikke nøler med å gi deg tilbakemelding på det du skriver. Kommer du med en faktafeil kan du være sikker på at de er over deg som ulver, provoserer du er det som å stikke en kjepp i en bikube, mens engasjerte lesere roser deg opp i skyene, og gir deg oppløftende støtte for arbeidet ditt.

Hva nå?
Fremdeles interessert etter å ha lest alt dette? Du mener du er den vi er ute etter? Det vi vil i første omgang, er å treffe deg. Ved å formulere en mail til jon@handballitrondheim.no hvor du skriver litt om deg selv og dine interesser, vil en av oss ta kontakt med deg pr. mail, og avtale å treffe deg. Når vi treffes vil vi presentere mer av hva det vil si å være en av oss, du har mulighet til å få svar på spørsmål, og vi vil bli litt mer kjent med deg.

Vi ser frem til å treffe deg - vennlig hilsen oss i redaksjonen!


« Tilbake MENINGSMÅLING

Ingen aktive meningsmålinger

 FOTOARKIV
Besøk vårt rikholdige fotoarkiv!
Foto: Knut Maråk
Møbelringen Cup Norge - Romania (2009-11/21)